neljapäev, 30. september 2021

Uusi raamatuid!

"See oli üks fantastiline ja võrratu raamat. Läheb kindlasti mu 2021. aasta lugemiselamuste tippu ning tõenäoliselt ka jääb sinna esikohale." Kirjanik Ene Sepp********** Kaks 17-aastast, noormees ja neiu, kes teineteist ei tunne, on otsustanud samalt sillalt alla hüpata – ja juhtumisi samal ajal. Aaron ja Tillie ei tunne teineteist, kuid nad mõlemad soovivad oma elu lõpetada. Nad saabuvad George Washingtoni sillale samal ajal, kavatsedes sealt alla hüpata.
Topi on väike šimpans ehk inimahv, kes elab loomaaias. Iga päev toob talle süüa tädi Lilli. Ühel päeval jääb aga tädi Lilli tulemata. Teine loomatalitaja Saara unustab puuriuksele võtme ette ning Topi põgeneb tädi Lillit otsima. Seejuures satub ta aga ühest ohtlikust olukorrast teise. Topi tegelaskuju mõtles välja lastekirjanik Jaan Rannap aastal 1970. Selle raamatu kordustrükk on pühendatud raamatu autori Jaan Rannapi 90. juubelisünnipäevale.
Olav Osolin, oma tuntud headuses - debüüt krimikirjanduses!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kriisivalmiduse infotund!

https://www.naiskodukaitse.ee/OLE_VALMIS_3680 Olete oodatud neljapäeval 21. märtsil kell 14.00 mõisa suurde saali, infotunni viiva...