teisipäev, 18. oktoober 2016

Tule koolivaheajal valmistama raamatukotti

Raikküla valla XI käsitööpäevad, mille teemaks on sel aastal

Disainitud raamatukoti valmistamine“

käsitööpäevad saavad teoks koostöös lapse ja lapsevanema või vanavanemaga raamatukogupäevade ajal, sügisesel koolivaheajal s.o. oktoobri viimasel nädalal.

Esimene etapp - tekstiilile trükkimine, kasutame Setacolor kangavärve, oktoobri viimasel nädalal raamatukogus, selle lahtiolekuaegadel.

Teine etapp - hakkame kuivanud detaile kotiks konstrueerima, teeme sangad ja lõpuks oma vanemate abilistega õmbleme kotiks kokku.


Iga osaleja saab ühe raamatukoti endale, kaks kuni kolm kotti valmistame raamatukogule, kus need lähevad ringlusse, see tähendab, et vajadusel saab laenutaja raamatu koos kotiga ja tagastab need samuti koos.

Raamatukoti valmistamise eesmärk on hoida ja väärtustada raamatut, siduda lapsi raamatu ja raamatukoguga ning osata kinni pidada raamatukogu kasutamise eeskirjadest.

Loodan, et see mõte ja töö pakub huvi, kutsun Teid
meeldivale koostööle!

Hele-Mai
Kabala raamatukogu juhataja

Ettevõtmist toetavad Eesti kultuurkapitali Rapla ekspertgrupp, Raikküla vallavalitsus, Kabala kirjanduse- ja käsitööseltsing

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kriisivalmiduse infotund!

https://www.naiskodukaitse.ee/OLE_VALMIS_3680 Olete oodatud neljapäeval 21. märtsil kell 14.00 mõisa suurde saali, infotunni viiva...