teisipäev, 2. mai 2023

Uusi raamatuid!

„Lennata saab vaid see, kes julgeb.“ Kui kajakas on suremas, tõotab suur must priske kass Zorbas linnule kolme asja: et ta ei söö ära kajaka muna et ta hoolitseb muna eest kuni tibu koorumiseni ja – mis kõige keerulisem – õpetab pisikese kajaka lendama. Kas Zorbasel õnnestub näidata väikesele kajakale, kes ta tegelikult on ja millised on tema tõelised võimed?
Ühe täiesti tavalise pere isa otsustab, et senine elu peab muutuma. Selleks tuleb leida endale hobi: poks, peotants või hoopis iluvõimlemine? Või hakata kunsti koguma? Kas reisida Aafrikasse, Ameerikasse või Indiasse? Vallutada köök ja sukelduda retseptide maailma? Kas hakata kirjutama luuletusi, jutte või näidendeid? Mis oleks, kui muudaks oma korteri hotelliks? Või prooviks pigem režissööri ametit? Aga kuidas oleks õppimisega mõnes kuulsas ülikoolis? Isa isepäisus tekitab tõelise hobide maratoni ja paneb proovile pere liikmete kannatuse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Uusi raamatuid!

Cornelia Travnicek, 37 aastane proosakirjanik, kelle lakooniline sentimentaalsusvaba stiil on "Ketsidest" teinud tänapäeva Aust...