esmaspäev, 31. jaanuar 2022

Uusi raamatuid!

Sonny Lofthus, kunagine klassi priimus ja helge tulevikuga maadleja, on vanglas veetnud kõik oma täiskasvanuelu kaksteist aastat, kandes karistust teiste kurjategijate pattude eest. Kinnipeetavad käivad sellele salapärasele ja vaikivale heroiinisõltlasest üksiklasele pihtimas. Kuni ülestunnistus Sonny isa, legendaarse politseiniku surma kohta muudab kõikide tegelaste elu jäädavalt. Sonny isiklik ristiretk Oslo kireval kriminaalmaastikul on pöörde- ja detailirohke ning pinge püsib viimaste lehekülgedeni. See on mitmetasandiline lugu korruptsioonist, armastusest, sõltuvusest, õiglusest, kättemaksust ja usust, aga muidugi mitte ainult. „Poega“ on nimetatud Skandinaavia „The Wire’iks“, kus Oslo muutub nauditavalt paheliseks Sin City laadseks noir-muinasjutumaaks. „Poeg“ on Nesbø šedööver, millega autor avardab, nagu tal ikka kombeks, kriminaalromaani piire.
Legendid. Müstilised olendid. Peidetud aarded. Tundmatud mered. Kadunud laevad. Riukalikud taimed. Neist kõigist on kirjutatud 10 põnevat lugu ning joonistatud 10 ainulaadset kaarti, mis tunduvad muinasjutulised, aga peegeldavad meie planeedi kujunemist ja tegelikkust. Uskumatud lood ja detailirohked kaardid pole mõeldud ainult lastele, vaid pakuvad avastamisrõõmu ka täiskasvanutele. Nende kaudu õpetatakse loodust, ookeane ja mandrite ajalugu ning need näitavad maailma väga erinevatest vaatenurkadest. Ja iga kord leiad midagi uut ja huvitavat! Võid uurida kliimat, arheoloogilisi aardeid ja tundmatuid meresid. saad teada, et ka taimed armastavad. Täiskasvanud saavad koos lastega arutada keskkonnaküsimusi ja seda, kuidas inimeste tegevus loodust mõjutab. Vaatame Maad ja siit kadunud asju-olendeid kõrgelt ülevalt koos julge naispiloodi Amelia Earhartiga.

1 kommentaar:

  1. Tere kõigile,
    Otsime tõsiseltvõetavaid ja usaldusväärseid koostööpartnereid nende tegevusse investeerimiseks.
    Kui teile on määratud pangateenuste kasutamise keeld ja te ei eelista pangatingimusi või teil on plaan ja vajate finantseerimist või teil on halb krediidiajalugu või vajate raha arvete tasumiseks või vajate raha oma ettevõttesse investeerimiseks. Maja, auto või ettevõtte ostmiseks vajate raha, meil on kõige lihtsamad tingimused usaldusväärse ja turvalise lahendusega.
    Telefon/WhatsApp: +33755319120
    E-post: hitel@granitkredit.online
    Veebisait: www.granitkredit.online
    Mittetõsised inimesed hoiduvad meiega ühendust võtmast.

    VastaKustuta

Uusi raamatuid!

Cornelia Travnicek, 37 aastane proosakirjanik, kelle lakooniline sentimentaalsusvaba stiil on "Ketsidest" teinud tänapäeva Aust...